Heprom hvordan blev det til?

Heprom, ja et underligt navn det giver jeg dig ret i og navnet er opstået en aften under pres for at skulle have oprettet et Cvr nummer i en fart, men mere om det senere.
Min baggrund for at starte en webshop med strømper og sokker kommer gennem min familie, da en af mine familiemedlemmer gennem mange år har arbejdet med strømpeproduktion. Desværre lukkede firmaet, og han mistede sit job, og der så jeg muligheden for at han og jeg skulle starte vores egen strømpefabrik. Men hans lyst til strømper var der ikke mere, og han mente ikke en produktion kunne være rentabel i Danmark. Som han sagde man kan købe sokker billigere i udlandet, end hvad vi skal give for garnet.


Men jeg er ikke typen der giver op, når jeg har sat mig noget i hovedet. Så jeg begyndte at skrive til fabrikker over hele verden, og det ene prøvepar blev sendt afsted efter det andet. Jeg fik masser af prøver fra fabrikker, men jeg kunne ikke finde den rigtige kvalitet. Efter knap 2 år uden held, lykkedes det mig at komme i kontakt med en fabrik i Tyrkiet, og deres prøver levede fuldstændigt op til min krav til, hvordan rigtige strømper skulle være. Så den første ordre blev sendt afsted en aften i 2008 og pludseligt skulle jeg have både navn til firma og Cvr. Nummer i en fart, for nu havde jeg vente i flere år på at lave min første strømpeordre,
Så hvad finder man på at kalde en strømpe webside. Okay, min kone hedder Hanne, mine sønner hedder Rasmus og Marcus, og jeg hedder Per så vi havde H_PR_M det blev så til Heprom.


8 Uger efter fik jeg min første ordre hjem, 50.000 par strømper fordelt på Herre og dame Dressstrømper, Sorte og hvide sportsstrømper samt Sorte @ arbejdssokker i størrelser fra 23 til 47. Jeg var 100 % sikker på at mine @ sokker til børn skulle blive et hit, da vores egne børn ikke kunne gå med andre end denne kraftige bomuldssok. Men jeg må nok sige, at jeg har taget fejl, da nogle af de små størrelser fra denne ordre stadig ligger på lager.


Siden den efterårsaften hvor den første ordre blev sendt afsted, er leverandøren skiftet flere gange. Den første gik fallit efter et par år, og den næste hævede priserne så meget, jeg ikke kunne få en forretning ud af at sælge strømper. Vi har gennem alle år holdt fast ved vores 3 kerneprodukter. Herre og dame tynde bomuldsokker i sort, sorte og hvide sportsstrømper, samt vore efterhånden meget kendte arbejdssokker med hvad det er blevet et hvidt @, oprindeligt var det et spejlvendt @ men ved en fejl blev det omvendt til et almindeligt @ hvilket jeg faktisk ikke er så ked af, for nu kender folk arbejdssokkerne som @ sokker.


Gennem årerne er der kommet mange forskellige sokker og strømper til, men kvaliteten har vi aldrig gået på kompromis med, da vore kunder ikke er dem som køber 9 par sportsstrømper i sportsmagasin for en hund. Vores kunder ved, hvad kvalitet er, og de skal kunne stole på at, de får hvad de forventer hos Heprom
Jeg håber også at se dig som kunde hos Heprom, og jeg er 100 % sikker på at vi også har strømper eller sokker som opfylder dine behov.