Hvad er et par gode termosokker?

Et par gode termosokker, er sokker som kan holde din tæer varme, også når det bliver meget koldt.
Min egen erfaring med behov for termosokker stammer tilbage mange år før jeg påtænkende at starte en strømpebutik op. Jeg tog som ganske ung til Grønland for at arbejde, jeg fik jobbet i slutningen af maj og rejste midt i juni måneden og ved ankomsten til Nuuk var det faktisk ganske fint vejr, og tøj var nok det sidste jeg tænke på inden jeg tog afsted som 19-årige ung gut. Men det bliv hurtig koldere og tæerne begyndte at fryse og når man har kolde tæer fryser man bare. Sådan gik det i et par måneder hvor jeg dagligt gik rundt som en forfrossen eskimo.

I mit job skulle vi sommetider ud og reparere udstyr væk fra byen og på en af disse turer skulle vi gå 1500 meter gennem 1 til 2 meter sne og de billige sokker hjemme fra Føtex gav mig ingen varme og jeg havde det virkeligt skidt, min kollega som også var dansker havde arbejdet flere år på Grønland og kunne se, jeg havde det skidt. Da jeg fortalte hvad mit problem var grinede han og fortalte han købte termosokker nede ved den lokale tøjmand. På vej hjem fra jobbet kørte vi forbi tøjmanden, og jeg fik mine første termosokker, straks skiftede jeg og hvilken forvandling, inden vi nåede tilbage på værkstedet var både tæerne og jeg selv blevet varmet op, ja selv humøret var blevet bedre, og da vi skulle have fyraftensøl i kantinen kunne alle både se og høre mit problem var blevet løst, jeg havde knappet trøjen op for første gang.
Siden dengang har jeg altid brugt Termosokker når det er koldt. Hvis jeg skal udendørs om det er på kælkebakken eller en tur i skoven på en vinterdag, kan jeg kun anbefale at man køber et par gode termosokker.


Hos Heprom har vi selv fået fremstillet en termosok, som vi klart kan stå inde for. Se de gode termosokker


Kategorier

Mest solgte

Tilbud